Spirituele vrouwen week 13 t/m 19 mei 2017 in Frankrijk  wij jij ik                       

w 

Levensverhaal 

Vind  verdieping – verwerking – berusting  in het ochtendprogramma waarin je dagelijks een deel van de “emoties” van je levensverhaal vertelt aan “jezelf” in een kleine veilige groep.

 Een goed voornemen om te investeren in jezelf.

De basis ben jij. Alles begint bij jou. Bij je geboorte, je opvoeding.

Terug naar jezelf! Dat kan!

Wat zou je ervan vinden je autobiografie eens mondeling te delen elke ochtend in een kleine groep met begeleidster in een respectvolle, aandachtige, veilige setting.

Wat als je je levensverhaal herkent in het verhaal van de ander. Wat je dan deelt met elkaar.

Wat als je de begeleidsters kunt inschakelen voor één op één gesprekken of healing als je dit even kunt gebruiken.

Wat als je alles een plek kunt geven creatief, schilderend, dansend, zingend, mediterend, zwemmend in allerlei workshops die geboden worden.

Wat als er zo een hechte, mooie spirituele groep ontstaat, waar je jezelf kunt zijn, kunt doen wat je wilt, met wie je wil, dat er allerlei mogelijkheden zijn.

Waar je kunt ontspannen op het prachtige grote Landgoed met zijn bijzondere energie , met elkaar als vrouwen, met een team begeleidsters.

Waar we ’s avonds met elkaar onder het genot van een wijntje buiten bij het haardvuur kunnen ontspannen, napraten, lachen, dansen, zingen en genieten.

In een week tijd de cirkel van het leven rond.

Een leven waarin  je misschien moeilijke periodes doorgemaakt hebt. Maar ook een leven waarin je kunt zien waar je kracht ligt. Wat het je heeft gebracht. Waarom jij bent wie je bent. En dat dit goed is.

De cirkel rond, een week voor jezelf, de balans opmaken of terug te vinden.

De warmte in jezelf te laten stromen, in de verbinding met elkaar, in de bijzondere energetische omgeving van Le Roc Foucaud in Frankrijk.

Een goed voornemen, investeren in jezelf!