Spirituele vrouwen week 13 t/m 19 mei 2017 in Frankrijk  wij jij ik                       

w 

Jouw energie ervaring

 

Vertel wat de energie met jou heeft gedaan en deel dit met anderen.   

Als  Godin in Frankrijk.

Een week bij Anja Veenma en Robert in Frankrijk op hun landgoed Le Roc Foucaud in Saint Prix met 13 begeleiders als voorbereiding op spirituele vrouwen vakanties. Van 14 t/m 20 juni 2015.Zie hiervoor: www.spirituelevakantieweken.com 

Begeleiders met ieder haar eigen gave, spirituele achtergrond, opleiding en persoonlijkheid. En net zoals het de bedoeling is in de vakanties met als doel te genieten, te leren van elkaar, je open te stellen, elkaar te ondersteunen en er één sterk geheel van te maken. Begin bij jezelf, breidt dit uit in de groep en draag het verder uit jouw wereld in.

 Als basisvoorwaarde is aanwezig de bijzondere visie van Anja, de ondersteunende kracht van Robert en het schitterende landgoed waar allerlei mogelijkheden geboden worden. Zoals een zwembad, hot tub, waterval, kanoën, tennissen, kampvuur e.d. 

Elke ochtend, na gezamenlijk de keuken in voor het ontbijt, start het programma.

In een groep van 6 á 7 personen vertel je de emoties van je levensverhaal aan jezelf. Onderverdeeld in leeftijdscategorieën. Als je denkt dat alles al eens verteld is dan merk je hier dat de eerste zin soms even lastig is, maar dat het dan begint te stromen. Je voelt je pijnplekken. Je krijgt alles op een rijtje. Je hele leven in één week en het werkt. Je ziet hoe alles in elkaar past. Je voelt dat je het in deze veilige setting kunt delen, de herkenning in elkaars verhalen.

De warmte na afloop, de knuffels, de lach en de traan,  Het voelt steeds meer als een warm bad. Alle begeleiders staan open voor hulp na afloop als dit nodig is. In een gesprekje in de tuin, of in een healing/reading- setting.

Je kunt je ook overgeven aan een spontane schreeuwsessie en krijg je de gelegenheid tot borden gooien mocht dat nodig zijn. Leef je uit ! 

In de middag is er gelegenheid voor workshops.

Meditaties buiten in het gras, met op de achtergrond de waterval of de 4 geiten.

Puur natuur, meditatieve geluiden. De geiten die ook echt wat voelen van de sfeer en zich soms even bizar gaan gedragen.

Intuïtief schilderen in de buitenlucht op papier of op stenen. Met reading over het gemaakte werk.

Yoga, dansen het is allemaal mogelijk. Het zorgt voor de balans in de dag.

In de avond genieten op het terras bij het vuur onder genot van een wijntje en zang met gitaar. En mogelijkheden voor de één op één sessies in al zijn verscheidenheid.

13 Begeleiders met ieder zijn eigen interesse en kracht, het zorgt voor oneindige mogelijkheden.

Wat ik hier geleerd heb is de dag te laten gaan met stromende energie, met Anja die je laat voelen dat het loopt zoals het loopt. Zodat er ook gelegenheid is voor wijzigingen in plannen, het opvangen van elkaar. En dat betekent dat je volkomen kunt leven vanuit je intuïtie en gevoel.

Dat wat nodig is of dat wat mag zijn dat is er. 

Wat me ook opvalt is de diversiteit van mensen en hun spirituele richting. De interesse in elkaar en het respect hiervoor. De openheid, als ook de kanttekening die je mag maken. Dat etiketten plakken het grote geheel in de weg kan staan van het luisteren naar je hart, je intuïtie, je kracht en je gave. Dat begeleiders soms ook nog zoekende zijn. Dat dat prima is. Probeer er van te leren als je ego of je “spiegel” je in de weg zit. 

We leren hier van elkaar. Ik heb hier geleerd nog beter mijn grenzen te bewaken. Omdat hier altijd respect voor is. Daardoor ben ik nog dichter bij mijn gevoel en kracht gekomen.

En dit zorgt voor een verbondenheid in een prachtige setting met bijzonder mooie vrouwen. “De Godinnen van Frankrijk.”

Odile (begeleider)